Снимка БулфотоПсихолог направи любопитен анализ на Слави Трифонов. Намираме се в

...
Снимка БулфотоПсихолог направи любопитен анализ на Слави Трифонов. Намираме се в
Коментари Харесай

Психолог: Слави Трифонов е месия, но в кавички, Тошко Йорданов е негов последовател

Снимка Булфото

Психолог направи любопитен разбор на Слави Трифонов. Намираме се в посттравматична обстановка и ще стигнем до извода, че нищо не се е трансформирало и ще изпаднем в меланхолия. Това съобщи пред Българска национална телевизия психологът Росен Йорданов.

По думите му всички, които обещаваха доста неща, в този момент би трябвало да се запитат кой е водача. Всички са вперили взор в Румен Радев ". " Тежестта на това кой ще поеме същинската отговорност стои. Скоро ще разберем кой действително ще го направи. Политиката не е единствено красиви лица с доста езици, единствено положително обучение ", изясни психологът.

" Ние постоянно си търсим някой избавител. За да можеш да формираш доверие, то би трябвало изначало да кажеш на хората кой ще е водачът им ", разкри Йорданов. Слави Трифонов е избавител, само че в кавички, а Тошко Йорданов е негов почитател, който повтаря дейностите, безапелационен бе Росен Йорданов, пише .

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР